Molinógyártás - Gyál


Mit szólna, ha egy visszautasíthatatlan ajánlattal kedveskednénk?

Most minden 5nm feletti molinórendelés esetén a nyomtatási költséget 5.500 Ft + áfa/nm ár helyett 3.500 Ft + áfa/nm áron biztosítjuk. Több molinó rendelése esetén a mennyiségek összeadódnak. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyon kedvezményes ár, de nem, nem számoltuk el.
3500 Ft + áfa / nm molinó akció

Mikor érdemes molinót készíteni?

 Hatékony megoldást nyújt akciók, rendezvények, aktuális események megjelenítésére. A kialakítást minden esetben UV álló technikával végezzük, hogy időálló és tartós legyen. Nagy előnye, hogy általános anyagok esetében többször is alkalmazható, tárolása kis helyen is megoldható. FIGYELEM! A molinót soha ne hajtsa össze, mindig csak tekerni szabad, hogy ne keletkezzen rajta él, fölösleges törés.

Ponyva

Textil banner

Mesh háló

 A ponyva anyagot esetenként helyettesíthetjük textil bannerrel, vagy építési hálóval. Megesik, hogy a reklámhordozó súlya vagy rögzítési lehetőségei nem teszik lehetővé a ponyva alapanyag alkalmazását, ilyenkor textil bannert, vagy építési hálót alkalmazunk, melyeket a molinóhoz hasonlóan 4C nyomattal tudunk ellátni. Ezeket az anyagokat szintén ringlizhetjük, vagy bújtatóval láthatjuk el, ahogy az ügyfél praktikusabbnak találja, vagy az adott helyzet megkívánja.

 

Molinóinkat ringlizzük vagy bújtatózzuk

A molinók ringlizése általános munkamenetünk szerint történik. Ha Önnek fontos, hogy adott helyre kerüljenek a ringlik, a nyomdai anyagon való jelzésével könnyen megadhatja azok helyét, csupán egy 4mm átmérőjű, fekete, tömör kört kell raknija, melynek az origója a grafika szélétől 25mm-re kell, hogy elhelyezkedjen, így kollégáink tudják, hová helyezzék a fém gyűrűket.

 Bújtató esetén  a költségeket tekintve magasabb árral kell számolni, hiszen a visszahajtás és szegés több anyagot "emészt fel". Kérjük, ezt is vegye figyelembe rendelés esetén.

Kétoldalas molinó? IGEN!

Van mód kétoldalas molinót is készíteni, amennyiben olyan helyre kerül a reklám, aminél ez is szempont lehet. A két ponyva anyag között fényzáró réteg található, mely a hátoldali minta átsejlését hivatott meggátolni. A speciális alapanyag miatt kérjük, hogy árajánlatot a pontos méretek és grafika fügvényében kérjen. A termék árára nem vonatkoznak az aktuális akciók!