Molinógyártás - Gyál

Display rendszerek a teljesség igénye nélkül...

Roll Upok, strand zászlók, belógók, kínálók, prospektus álványok, bemutató falak, megállító táblák... és még sorolhatnánk, mennyi fajtája lehet a display rendszereknek. Keresse meg az Önnek legmegfelelőbb megoldást, és kérjen segítséget kollégáinktól az ideális elemek kiválasztására.

 

 

Roll Upok

Minden Roll-Up ára tartalmazza a szerkezetet (talp+állvány), a bannert, a nyomtatást és a hordtáskát.

Előnyei:
  A Roll Up gyakorlatilag egy mobil banner, mely összecsukható, könnyen mozgatható, kis helyen elfér. Nagy előnye, hogy nem gyűrődik, hiszen redőnyszerűen összehengergetve kerül az alapot képező fém házba. A Roll Up csomagja tartalmazza a teljes kialakítást és a szállító zsákot is.

 

Megállító táblák

Legyen akár beltéri vagy kültéri megállító tábla, nálunk talál megoldást. Az egyszerű "A" megállítótól a vizes talppal szerelt viharállóig mindenra tudunk megoldást.

Előnyei:
  Mozgatható, cserélhető plakát vagy banner, általában kétoldalas kivitel, mely könnyűvé teszi ügyfelei megszólítását és akcióinak, információinak megjelenítését.

 

Beach flag

Ívelt, egyenes, cápa uszony... megannyi forma és megoldás, méret és rögzítési lehetőség. Ezek a zászlók minden területen alkalmazhatóak, legyen szó kitelepülésről, vagy iroda / üzlet előtti kihelyezésről, biztos lehet benne, hogy a mondanivalója célba ér.

Előnyei:
  Könnyen össze- és szét szedhető, mobilis. A különböző talpak és leszúrók alkalmazásával valamennyi talajon és felhasználási területen könnyen elhelyezhető, mozgásának köszönhetően figyelemfelkeltő.

 

POS

Belógók és fix szerkezetes reklámfelületek, melyek általában táblás anyagok rögzítését teszik lehetővé.

Előnyei:
  Stabil, rögzített beltéri elemek, reklámok hosszútávú megjelenítésére.

 

Kínáló pultok

Ugye nem ismeretlen Ön előtt se a kínáló pult fogalma? Rengeteg változatban és minőségben kínáljuk ezeket a rendszereket, melyek akár kültéren, akár beltéren is segíthetik munkáját.

Előnyei:
  Könnyen össze- és szét szerelhető, legtöbbször táskával vagy bőrönddel szállítjuk, mely megkönnyíti a tárolását és mozgatását.

 

Prospektus tartók

A legtöbb vállalkozásnál megtalálhatóak a prospektusok, szórólapok, melyeknek állandó kínálása elengedhetetlen bemutató termében, irodájában vagy üzletében. Mindenre van megoldásunk!

Előnyei:
  Stabil szerkezetek, több esetben összecsukható, így könnyen szállítható, némelyik moduláris, bővíthető.

 

Mobil hátfal

A mobil hátfal előnye, hogy az elhelyezés kínálta méretekhez igazítható, így minden területen használható.

Előnyei:
  Mobil, könnyen össze- és szét szerelhető, többféle banner elhelyezését is lehetővé teszi.

 

Árnyékolók

Napernyő, sátor... Fontos, hogy szabadtéri rendezvények esetén is arculatának megfelelően jelenhessen meg? Akkor ne habozzon árnyékolóinkra ajánlatot kérni!

Előnyei:
  Könnyű össze- és szét szerelés, kényelmes mozgatás, színvonalas megjelenés.